Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till världens bästa vän Erica Andersson

Annons

vad skulle vi göra utan varandra??

...till Kristallen på Ängsbacken där vår mamma Zarah vistades under sina sista år. Vi har många gånger beundrat personalen för deras tålamod, värme och medkänsla med både mamma och oss. Det är svårt att se sin förälder gå in i djup demens utan att kunna hjälpa. Under mammas sista dygn hade vi glädje att kunna närvara och slutligen ta adjö på ett värdigt sätt. Under hela den tiden fanns personalen till för oss och såg till att inget fattades varken mamma eller oss. Vi behövde aldrig vara oroliga.

Marianne och Ann-Louise

...till Peter Adamsson och Solveig. De senaste sex åren har jag haft svårt att känna riktig glädje (förutom då två av mina barnbarn kommit till världen). Tack vare er känns det ljusare igen!

Kristina

...till alla er som visade ert stöd för de som drabbats av orkanen Idas förödande framfart i El Salvador. Ett speciellt tack till David Campos och Omar Gonzalez som möjliggjorde aktiviteten.

Latinamerikanska föreningen Gävle

...till veterinär Rose-marie Mähler och till Ingvor, som så fint hjälpte mig, när jag tog bort mina katter. En ros även till Kjell som begravde dem.

Astrid Lindfors

...till verksamhetschefen Thomas Levenius och personalen på Treklövern för en intressant och trevlig informationskväll och gott fika, 18 november.

Wendin-Mellnin och Skogsberg

...till Annika på Kapp-Ahl i Valbo som hjälpte mig att hitta så snygga barnkläder. Jag blev så nöjd.

Gun

...till Johan Jämtberg för ditt engagemang med dina duktiga ungdomar från Helges som bjöd på ett proffsigt framträdande vid vårt månadsmöte i Hille församlingsgård. Härligt, goa låtar, som passade oss alla. Lycka till i fortsättningen!

PRO Hille

...till personalen på Solfjädern, Bergmästargården för god omvårdnad av vår mamma Irma Axner.

Marianne och Lars

...till syster Gunbritt. Hon var till stor hjälp.

Tacksam patient

...till läkare David Bonnevier, njurmottagningen Gävle sjukhus, för mycket trevligt bemötande samt saklig information.

Bernt och Ingalil Wallin

...till du ärliga som hittade och lämnade mitt borttappade visakort till Prix Tack

AE

...till Hofors PRO. Äntligen musik på månadsmötet, hoppas det blir fler gånger

En medlem

...till Rickard på Plattmetropolen! Han är en göörgo, ödmjuk och snäll kille och dessutom bra på datorer.

Billy och Lotta

...till personalen avdelning 25 Gävle sjukhus. Ni är bäst!

Christer, Tina och Hans

...till akuten på Gävle sjukhus.

Christer

...till de vänliga och trevliga människor vi möttes av på läns- museet och Café Lätting då vi besökte Gävle torsdag 19 november.

Tjejerna från Tierp

...till Ulvsäterskolans elevråd för att ni gjorde en så rolig dag åt oss!

Tvåan Beta på Ulvsäterskolan

...till Ingvar Larsson, vår auktionist i Kungsbergs bönhus, som förgyllde den gråmulna dagen och skapade en härlig stämning med många glada skratt.

Bönhusvännerna

...till all underbar personal på kirurgavdelningen, UVA och IVA på Gävle sjukhus som ”tog hand om” vår pappa på ett fantastiskt sätt från 29 oktober till 9 november.

Pers döttrar

...till Kerry Filler, kärlkirurg på Gävle sjukhus, för att du upptäckte att vår pappas tillstånd var livshotande och utförde två akut- operationer 29 och 30 oktober. Vi var på akuten 26 och 29 oktober där flera läkare missade det du upptäckte. Du är vår hjälte. Vi är dig evigt tacksam för att du gav vår pappa en chans till. Lycka till med ditt fortsatta arbete i Umeå.

Pers döttrar

...till Thomas F och Thomas P som skriver så underbart bra om Saik bandy på Svenska Fans. Keep up the good work!

Bandyfrälst

...till Rickard på plattmetropolen för hjälp med datorn.

Billy och Lotta

...till mina fantastiska medarbetare på ”pajen i Hofors”. Ni är underbara! Vi har hållit ihop i med- och motgångar och löst många utmanande uppgifter tillsammans. Nu får ni lösa de sista utan mig. Ta hand om er och lycka till! Och, glöm inte att svänga in i Malmö när ni har vägarna förbi!

Karolina

Mer läsning

Annons