Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

till Vikingaskolans personal...

Annons

...för ett fantastiskt arbete under öppet hus, lördag 28 januari. Även till eleverna som gick i skolan på en lördag för att visa era förädrar och andra besökare er skola och hur ni jobbar. En extra ros till elevrådet och de föräldrarådsrepresentanter som hjälpte till med fikat!

Maria Torkkel Schönrock, biträdande rektor

...till Elvin Jansson som gjorde sig besvär att ringa mig när jag tappat min börs 16 januari på Konsumhallen. Blir så glad att det finns människor som bryr sig i vår annars så hårda värld.

En tacksam Anna

...till Sofia, Tom, Håkan, Lisa och Anders för all hjälp under min flytt.Ni är guld värda! Utan er hade det inte gått. Jag är evigt tacksam!

Sara

...till X-trafiks två chaufförer som körde från centrum till resecentrum i Sandviken. fredag 27 januari klockan 12.15 och från resecentrum till Gävle buss 41 klockan 12.30.

Långa farbrorn

...till Maria Sjölund, Kommunal Sandviken, för all hjälp och vänlighet du ger och för att du gör det värt att vara med i facket.

Tacksam medlem

...till all personal på avdelning E-G, Vallongården, för god vård och omtanke av Carl-Erik under hans tid hos er. Även till arbetsterapin och sjukgymnastiken.

Carl-Eriks anhöriga

Mer läsning

Annons