Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Yasemine Ertas

Annons

...till Yasemine Ertas och alla andra Källmurselever som kämpar för sin skola. Ni satt verkligen Jens Leidermark och Johan Rasmussen på pottan med era argument och kloka ord. Jag vill verkligen att mina barn ska få gå på er skola i framtiden.

...till Allévägens personal och boende för att jag fick praktisera hos er.

...till Ingrid Englund och Ingemar Fröjd för all avlastning och stöd vi fått av er det här året. Att få lite tid för oss själva och ladda batteriet är guld värt så att man orkar kämpa vidare. Nils och Agnes tackar för rolig helg i stugan men hoppas på bättre väder nästa gång.

...till Maud för att du var där när jag ramlade på trottoaren en gång i början på augusti och följde mig hem.

Änglar finns på jorden också.

...till Björn S och Jonas på på Eriksson Bilteam.

...till musikerna Ingvar Palm och Lennart Wastesson, som i lördags bjöd på underbara jazztoner och melodiska ballader signerade den senare. Ros också till frukosttjejerna från Sandviken som arrangerar kulturfrukostar, den 27:e i ordningen, utleasad denna gång till ett höstfagert Gysinge.

...till Bror Sjöblom som alltid ställer upp för Mats. Du är otrolig.

...till alla de vänliga människorna som hjälpte till att fånga in och ta hand om min chihuahua när han hade sprungit bort på torsdagskvällen. Vi är evigt tacksamma för er hjälp! Det känns skönt att veta att det finns människor som bryr sig...

...till den som hittade och lämnade in min röd/svarta citybike av märket Nitro till hittegods. Den var stulen vid Pingeltorpsskolan och upphittad vid Sätragården. Härligt att det finns ärliga människor, den var värd mycket för mig i många avseenden.

...till Heine Back för hjälp med installationen lördagen 11 oktober.

Mer läsning

Annons