Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...tilll Gävle kommun

Annons

...till Gävle kommun som lagade hålen i vägen till mitt hus så fort efter min insändare.

Johan Wallin, Bönan

...till Hans-Olov Carlqvist med fru som har, under en svår smärtsam tid, ställt upp för sin svårt sjuka bror, vad gäller allt man behöver av hjälp. Tack för att ni finns.

Faster Gunborg

...till Annika och Monica som tog emot hjälp från en gammal trött kärring, under cupen i ishallen, tack för er vänlighet mot mig, och ett speciellt tack till dig, Monica för den hjärtegoda kramen, den värmde! Ha det!

Hytt-Anitha

...till Torsten Engwall för din mycket trevliga släktträff som du ordnade för oss alla. Vilket otroligt engagemang. Allt var perfekt.

Vi från Gren: Carl Fredrik

…alla organisationer och föreningar, räddningstjänsten, Hofors hälsocentral, Folkets Hus, ”Magasinet”, Spelmannen och övrig personal inom Hofors kommun som gjorde kampanjdagen ”Peppar, peppar” (FN:s internationella äldredag för seniorers säkerhet) till en riktig solskensdag!

Hofors kommun

...till Östen på Östens bilvård som akut hjälpte till att rengöra ett säte då olyckan varit framme.

Tacksam taxichaufför

...till alla mina underbara arbetskollegor på Stenhuggarens förskola för presenten till lilla Alfred. Jag saknar er alla och kommer snart och hälsar på igen,

Katarina Fagerlund

...till personalen på Blodgivarcentralen, Gävle sjukhus. Ni har varit helt underbara under mina 51 år och 133 tappningar som blodgivare. Nu tar jag pension men jag kommer att sakna er. Hoppas att ni får många nya givare.

Åke Eriksson

...till doktor Per Ekström, endoskopi-avdelningen, för proffsigt genomförd koloskopiundersökning. Även till tjänstgörande systrar som lugnade mig.

5/10, 9.40

...till alla som jobbade med och skänkt vinster till sångarträffen i Hille församlingsgård lördag 2 oktober.

PRO Hille/sånggruppen

...till Lage Funseth, Forsbacka, som på ett fint sätt låter oss höra på gamla skivor efter våra önskemål. Han har cirka 3 000. Dessa möten en gång i månaden ser vi alla fram emot.

Bea och Dan

...till Annkristin och Kenneth Östling, Sven Karlsson, Gunnar och Lotta Hedlöv för en trevlig helg i Säfsen! Synd bara att inte fisken var på ”hugg” bara, och vädret hade väl kunnat vara bättre. Men hoppas vi har bättre tur till våren!

Ewa Bäckström

...till Lars Lundqvist, Strömsbro, som hjälper oss när vi får problem med det elektriska samt med alla kablar till tv, dvd och video. Guld värt med hjälpsamma grannar.

Jag som köpte dvd och inte fick till det

...till Ingrid och all övrig personal på avdelning 4A, Forellplan på Sätrahemmet för den goda omtanken och omvårdnaden av Tore Ekström de fyra och ett halvt år han bodde hos er. Sköt om er.

Anhöriga

...till Lena Sjödelius för ditt fina program vid dagträffen i BK.

Gun och Gunnar

...till alla ni som arbetar runt Ängsbacken med att klippa och rensa så våra pensionärer ska få en trevlig utemiljö. Det blir jätte- fint.

Personalen på Ängsbacken

...till Mats Eriksson och hans killar på Skogsvårdsstyrelsen som röjer och gör så fint runt Hammardammen

Vattentornet

...till Kicki och Janne Nordström för den oförglömligt trevliga födelsedagsfesten för mig i er sommarstuga i Lynäs, Bergvik 2 oktober. Ni är otroligt proffsiga.

Göran Arnemark

...till Jennie Wirgell, psykosociala teamet och Stefan Pettersson, försäkringskassan i Gävle, för all stöd och hjälp i min kaotiska vardag. Ni är mina räddande änglar och jag kan inte med ord beskriva vad ni betyder för mig.

Susanne B

...till Håkan, brandkåren i Gävle, för en trevlig och underhållande brandskyddsutbildning hos oss på Forellplan, Sätra äldreboende.

Personalen

Mer läsning

Annons