Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tog det piano – och vann

Årets jullov drog i gång med sång och dans under en fullspäckad talangjakt. Elever bjöd publiken på sång, dans – och pole dance.

Ungdomar från Vasaskolan, Polhemsskolan och Borgarskolan samlades på Estraden i Sätra, för att bjuda den förväntansfulla publiken på sång och dans i talangjakten arrangerad av Borgarskolans medieelever.

Flera deltagare sjöng covers av populära artister som Bruno Mars, Gavin DeGraw och Bon Iver. Dagen bjöd också på ett fartfyllt dansnummer och ett originellt uppvisande av pole dance, samt en mellanakt där stand up-komikern Stefan Söderblomlockade publiken till skratt.

Sedan kom äntligen stunden vi alla väntat på, det var dags att presentera vinnarna. På tredje plats kom Alva Forsgren och Olivia Wall-Spelas och andrapriset togs hem av bandet Röntgen.

När vinnaren presenterades var det ingen som helst tvekan om att det var August Mårtensen som skulle gå hem med priset. Med sin pianocover av Bon Ivers populära låt "Skinny love" lyckades han imponera på så väl juryn som publiken.

Efteråt var det en förvånad och glad vinnare som tog emot gratulationerna.

– Jag är jätteglad över vinsten, det känns helt overkligt. För pengarna kommer jag nog köpa ett nytt piano, säger August.

Arbetarbladet i samarbete med Borgarskolans medieelever.