Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tramsig komedi om manlig vänskap

I love you manRegi: John HamburgMed: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones med flera.

Kaskadspyor? Check. Sexskämt? Check. En snuskig pappa som säger opassande saker vid familjemiddagen? Check. Check. Check.

”I love you, man” är en tramsig komedi om manlig vänskap med en lång serie av klyschor.

De pubertala sexskämten haglar och trots att den typen av skämt sällan lockar andra än pojkar i den yngre tonåren till skratt, är det den enda kategori lustigheter som ”I love you, man” bjuder på.

Mäklaren Peter Klaven (Paul Rudd) är förlovad med Zooey och tycker att livet är toppen. Men han har ingen best man till bröllopet och inleder därför jakten på en nära vän. Med hjälp av alla möjliga, och omöjliga, sätt lyckas han till slut få tag i en kille som inte är den mest perfekta kompisen man kan skaffa sig. Och föga överraskande sätter den nya vänskapsrelationen press på Peters förhållande med Zooey.

I det här fallet får du dock ut mer av att stirra på torkande målarfärg, och har definitivt roligare, jämfört med att tvingas genomlida ”I love you, man”.