Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gävletravet fick många priser på galan

Gävleborgs travgala hölls i lördags i Bollnäs och för Gävles del blev det större framgångar än någonsin tidigare i de här sammanhangen.

Annons

I första hand Erik Lindegren och Fredrik Wallin var de som uppmärksammades men det blev även en del priser till andra från Gävletravet.

Inte oväntat Erik vann den tyngsta titeln då hans Ochongo Face dels fick pris som årets häst i trav Gävleborg. Hästen fick också priset som Gävles bästa häst och förstås också som årets fyraåring.

– Det var förstås kul att han fick titeln som bäst i hela regionen. De två övriga trodde jag nog att han skulle belönas för men den tyngsta klassen var nog lite mer öppen, säger en nöjd Erik Lindegren.

Fredrik Wallin har de senaste åren visat sig vara en mycket skicklig unghästtränare och nu fick han ta emot pris i tre klasser. Treåriga Toohotforyou vann pris både som bästa treåring och bästa sto. Dessutom kunde Fredrik glädjas åt att Inga In Heaven blev regionens bästa tvååring.

Jenni Åsberg vann inte oväntat titeln som årets montéryttare och titeln som årets hästägare gick till stall Vi Två i Gävle.

På ponnysidan blev Alexandra Hammarstedts Ernst Romario vinnare i klassen för kategori B och Linnea Alsén blev årets ponnymontéryttare.

Mer läsning

Annons