Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Tre Gävlevinster på Bollnäs

Annons

Tre vinster gick till Gävle när det kördes breddlopp på Bollnästravet på söndagen. Det tävlas om lite mindre pengar de här dagarna och förstapriset i samtliga lopp var 10 000 kronor.

Fredrik Wallin var först ut att segerdefilera när han vann med debuterande stoet Chahna. Efter ett lopp i rygg på ledaren kom luckan lite turligt 350 kvar och sedan kunde man fånga in ledaren precis på linjen. Stoet vann på 1.19,5/2140 till 2,85 i vinnarodds.

Håkan Wallberg satt upp bakom amatörtränade Pärlspånt som han var trea med senast. Dewn här gången fick man ta hand om spets efter 400 meter. Trots lite tryck i omgångar kunde man sedan vinna ganska så bekvämt till slut. Det tolvåriga stoet vann på 1.26,4/2140a till 5,62 i vinnarodds.

Tredje Gävlevinnaren var Åsa Bäcks Boy Hornline. Kevin Svedlund körde valacken till dennes första seger i karriären och den kom i 26:e starten. Här handlade det om spets men i sista svängen såg det lite hotande ut men när Kevin ryckte tussarna gick man undan till säker seger. 1.16,2/2140a var vinnartiden och de som spelat på ekipaget kunde glädja sig åt 9,92 i vinnarodds.

Mer läsning

Annons