Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Tulpanbukett till Kicki och Sinikka

Förvåningen kunde inte bli större för mattanterna Sinikka Ekehult och Kicki Qvist som plötsligt fick en tulpanbukett.
– Jag blev alldeles varm, säger Sinikka Ekehult.

LÄS OCKSÅ: Vem vill du överraska med en tulpanbukett?

Fastighetsskötaren Monica Öhman såg chansen genom Arbetarbladets tulpanbukett att hylla sina kollegor som jobbar i köket på Sörgärdets skola i Älvkarleby.

– De är alltid tillmötesgående, trevliga och det känns roligt att jobba i deras närhet. De är värdefulla för alla på skolan, säger Monica Öhman.

När Arbetarbladet kommer för att räcka över buketten råder det inga tvivel om att både Sinikka och Kicki är totalt chockade. De stirrar förvånat när Monica sträcker fram den fina tulpanbuketten.

– Nej men Monica - vad go du är! Du är också värd en tulpanbukett, utbrister Kicki Qvist.

– Ja, det här var ju väldigt oväntat. Vi är jätteglada, det värmer verkligen. Jag blev först kall av chocken sedan blev jag alldeles varm! Det var en otroligt fin gest av Monica och ett bra initiativ av Arbetarbladet, säger Sinikka Ekehult.

LÄS OCKSÅ: Eva räddade livet på syrrans man

Enligt Monica Öhman bidrar gänget i köket hela tiden med god mat och glatt humör som smittar av sig på både barn och vuxna.

– Vi har jätteroligt tillsammans på våra raster och det är betydelsefullt, säger Monica och ler.

Hade du förväntat dig en tulpanbukett, Sinikka?

– Nej! Inte ett dugg. Men nu förstår jag varför Monica såg så hemlighetsfull ut tidigare när hon frågade var vi skulle vara klockan 14! säger Sinikka.

Ladda ner Arbetarbladets nya app till Iphone eller Android för lokala nyheter direkt i din smarta telefon.