Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Bachelor"-Sarah om operationen: "den riktiga anledningen att jag tog så lätt på allt"

/
  • Sarah Forslundh från Gävle var en av de första att åka ur

I förra veckan skrev Arbetarbladet om hur Sarah Forslundh fick lämna "Bachelor". Nu berättar hon den riktiga anledningen till varför hon inte blev besviken av att åka ur programmet.

Annons

När samtalet om att hon skulle få delta i "Bachelor" kom i början av april hade hon just börjat tillfriskna från en tung operation.

– Dagen innan julafton opererade jag bort två myom vid livmodern, varav ett var 9-12 cm i diameter. De jämförde det med att jag skulle vara i åttonde-nionde veckan gravid, berättar Sarah Forslund.

– Jag inte tränat på åtta månader. Det blev en kick för mig, en vändning i livet – att jag kom med och att jag klarade mig genom operationen och kom vidare.

LÄS OCKSÅ: Gävletjejer på rosjakt i "Bachelor"

När Sarah Forslund var en av de fyra första att åka ut ur "Bachelor" visade hon ingen stor besvikelse. "Jag känner inget speciellt inför att åka ut. Jag skulle själv inte välja honom", sa hon i eftersnacket till programmet. Något som fick många att undra varför hon alls ställt upp från början.

– Jag vill inte att folk ska tro att jag är sårad och spelar ett spel. Men att inte få någon ros var en petitess för mig jämfört med vad jag hade gått igenom. Jag tog mig dit, jag kom i form och jag kunde medverka både fysiskt och psykiskt. Så jag var ändå nöjd när jag fick åka hem för jag trodde inte att jag skulle komma så långt, säger Sarah Forslund.

LÄS OCKSÅ: Nu börjar "Bachelor"-Pärs jakt på kärleken

I dag mår hon bra efter operationen och är redan taggad på att vara med i en ny dokusåpa. Från början hörde hon av sig till produktionsbolaget för att hon ville vara med i "Bachelorette" och det hoppas hon fortfarande på.

Mer läsning

Annons