Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bonde-Marcus: "Det blir bara falskt"

/
  • Marcus Andersson tog sig en rejäl funderare i onsdagens avsnitt av
  • Marcus Andersson och Linda Lindorff hade ett långt samtal innan beslutet togs.

Den stora dramatiken fortsätter i "Bonde söker fru".
I onsdagskvällens program valde Marcus Andersson att skicka hem alla sina tjejer.
– Jag kände att "det här kan gå åt fanders", säger programledaren Linda Lindorff.

Annons

Det var drama redan i förra veckans "Bonde söker fru" när köttbonden Marcus Anderssons favoritfrierska Matilda Tärnhammar plötsligt valde att åka hem.

Efter det tunga avhoppet kämpade sig Marcus igenom gruppdejten, men när det blev dags att bestämma vilka fyra tjejer som skulle få följa med hem till gården sade magkänslan stopp. Det fanns ingen kemi.

– Så jag vill inte bjuda hem någon av er, förklarade han i programmet.

Marcus berättar att han funderade på om han skulle genomföra valet ändå, men att han kom fram till att det skulle kännas fel - både mot sig själv och mot tjejerna.

– Jag hade kunnat bjuda hem dem till gården och spelat teater, men det blir bara falskt. Det ska ju vara på riktigt, jag kom fram till att det var det rätta att göra, säger han.

Efter att han lämnat sitt besked kände han sig lättad.

– Det var inte helt lätt att sitta där och lägga fram en sådan grej på ett bra sätt för sex tjejer. Men det gick bra, jag fick i alla fall inte någon blåtira, säger Marcus.

Däremot var det oklart hur beslutet skulle påverka hans medverkan i "Bonde söker fru". Marcus tänkte att "det blir som det blir" samtidigt som produktionen fick en hel del huvudbry - efter gruppdejterna är det bara dagar till dess att tjejerna ska flytta in på gårdarna.

Programledaren Linda Lindorff beskriver det hela som "tufft och jobbigt för alla" och berättar att hon trodde att det skulle "gå åt fanders".

– Det ska tilläggas att när han säger det här till tjejerna, då har vi ingen lösning. Vi vet inte hur vi ska fortsätta och vi är mitt i inspelningen. Fatta vilken nervpärs, säger hon.

Till slut fick produktionen kontakta brevskrivare som inte kunnat komma till slottet och annonsera på en dejtingsajt för att samla ihop tjejer till en ny gruppdejt - den här gången på Marcus gård. Hur den fortlöper får tittarna se i nästa avsnitt.

– Jag vill ändå säga att det är det här är som är så coolt med "Bonde söker fru". Det var aldrig någon diskussion, även om det är en risk så gör vi det här Marcus och kärlekens skull, säger Linda Lindorff.

Mer läsning

Annons