Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nio dagar kvar till stora finalen – då fick Lina från Bergby lämna Big Brother

/

Bergbybondens Lina Sjöbergs äventyr i Big Brother tog under fredagen slut.
Det stod mellan Lina Sjöberg och en annan deltagare – då valde hon att gå självmant.
– Det känns lite surt, men jag räckte upp handen för jag kände att jag redan gett allt och visat vilken typ av person jag är, säger hon.

Annons

Med ynka nio dagar kvar av hela tävlingen fick Lina Sjöberg, 25, lämna programmet. Liemannen var veckans maktspelare och skulle ta med sig en av deltagarna hem, med hjälp av tittarna valdes två deltagare ut – Lina och André.

Då räckte Lina Sjöberg upp handen innan de andra deltagarna hann rösta och meddelade att hon går ur tävlingen självmant.

Arbetarbladet når Lina Sjöberg kort efter att uttåget är ett faktum.

– Det var helt omtumlande. Det stod mellan mig och en annan och jag kände mig färdig. Det kändes som jag redan gett mitt allt och visat upp vilken person jag är, det var därför jag gjorde det och det faktum att jag inte kände att jag skulle kunna gå hela vägen ändå, säger hon.

Hur blir det med gården i Bergby nu? Du gick in i tävlingen för att rädda den.

– Förhoppningsvis har jag visat vem jag är och visat att man ska stötta mjölkbönderna. Vi får se vad som händer, jag tar dagen som den kommer.

Hon medger dock att det var bittert att åka ut med så kort tid kvar till finalen.

– Jag ville ju verkligen ta mig till final, så det är klart det känns surt.

Hur var det att kliva ut ur huset?

– Konstigt. Omtumlande. Det är lite skrämmande faktiskt, man har ju varit avskärmad från allt och inte hängt med i någonting som hänt utanför huset. Jag har inte riktigt landat än.

Mer läsning