Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ulf är inte den statsman han tror sig vara

Efter att ha hört Ulf Kristersson framlägga sina idéer är det naivt att tro på ett framgångsrikt samarbete med C och L. Han är för dominant och pekar med hela handen. Hans påstående att väljarna har gett Alliansen i uppdrag att bilda regering.  Det finns ingen Allians på några vallistor. M, C, KD och L gick till val på många skilda förslag. Ingen regeringspolitik presenterades. Väljarna visste inte vilken politik som Alliansen skulle komma att föra om de vann valet.

När man hör M:s ledare tala så är det naivt att tro att han inte skulle ta makten i Alliansen. De andra partierna skulle bara bli nickedockor. Så var det de åtta åren när Reinfeldt var statsminister. Skillnaden var att han var tillräckligt skicklig för att få regeringskamraterna att tro att de hade något betydande inflytande.

Ulf är inte den statsman som han tror sig vara. En regering med hans styre av Alliansen kommer att spricka med dunder och brak. Jag förstår inte att C och L inser detta själva.

Sammanfattningsvis är det bara att konstatera att extremhögern tagit makten inom moderaterna.

De kommer att samarbeta med SD och storfinansen, vilket visade sig att Hitler gjorde på 30-talet. Följderna blev fruktansvärda. Arma människor.

Karl Gustaf Skoog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare