Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ulla gjorde alltid det lilla extra

Moster Ulla har lämnat oss. Hon har betytt så mycket för mig och kommer fortfarande att betyda mycket då mina minnen av henne alltid kommer att finnas kvar inom mig.

 

Ulla var en person som skrattade mycket och på ett äkta sätt tyckte om att glädja andra. Alla minns vi hennes sammankomster där släkten fick träffas och där mat och bullbak dominerade. Allt var minutiöst förberett. Hon visste vad alla tyckte om och gav alltid det lilla extra som gjorde att just du kände dig utvald.

Hon älskade att bjuda släkt och vänner på både smak och synupplevelser. Färg, form och harmoni genomsyrade hennes hem och inspirerade mig mycket. Trädgården och alla blommor älskade hennes omsorg och visade sig alltid från sin bästa sida. Många är de människor som åkt förbi huset för att njuta av prakten.

Det är ändå genom vintern och julen som Ulla inspirerat mig mest, alla välkomnande lyktor och ljus, tomtar, fåglar och annat pynt som hon älskade att plocka fram och bädda in i skogens mossa och grenar.

Det finns ingen som kan mäta sig med henne när det gäller stilfullhet och harmoni mellan alla små saker. Varje timme i deras hem såg man någon ny vacker sak som ögat inte sett förut och som gjorde en glad. Jag är övertygad om att hon kommer att fortsätta glädja andra genom att pynta himlen och ta hand om alla änglarna.

Jag och min familj kommer att sakna henne mycket.