Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppgifter till Expressen: Håkan Hellström till Gävle i sommar

Håkan Hellström bryter med Livenation och byter bokningsbolag till tyska FKP Scorpio. FKP Scorpio har tidigare arrangerat Getaway Rock i Gävle – något som kanske fått arrangörsjätten att vända blicken till staden igen.
Expressen erfar nämligen att Håkan Hellström kommer till Gävle nästa sommar.

FKP Scorpios vd Folkert Koopmans bekräftar till Expressen att Håkan Hellström numera ska arbeta med dem i stället. Tidningen ska också ha uppgifter om att Håkan Hellström och FKP Scorpio smider planer för en ny stor sommarturné för den folkkäre artisten. De aktuella platserna ska vara en ny Ullevi-spelning, i Umeå, Stockholm, Borgholm och så en spelning i Gävle.

FKP Scorpio vill inte gärna kommentera den uppgiften till Expressen – men hintar om att de snart kommer att berätta mer.

– Vi arbetar på något. Exakt vad det blir kommer vi att gå ut med om ett par veckor, säger Folkert Koopmans, vd för FKP Scorpio, till tidningen.

Arbetarbladet når Niklas Westergren, Marketing Director på FKP Scorpio Sweden, för en kommentar kring hur nära Gävle är en Håkanspelning – men det är locket på.

– Tyvärr så kan jag inte kommentera någonting alls. Men har jag något så får ni veta det.

FKP Scorpio har tidigare arrangerat Getaway Rock, hur ser ni på Gävle som spelplats?

– Vi tycker mycket om Gävle, en väldigt bra stad att ha att göra med. Vi har goda erfarenheter sen Getaway, säger Niklas Westergren.