Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skutskärstjejen som ska vara med i Paradise Hotel

/

Sex, fylla, spel och intriger. Ingredienserna i Paradise Hotel som den här säsongen har en deltagare från Skutskär.

Annons

Få kan väl ha missat den uppmärksammade dokusåpan Paradise Hotel som är känt för att innehålla mycket festande, intriger och guppande i sänghalmen.

En av årets deltagare är Jennifer Alabi, 23, från Skutskär. Hon är en av 10 singlar som kastas in i ett lyxhotell vid Mexikos Stillahavskust där de sedan ska bilda par med varandra, den utan någon partner får snällt packa sina väskor och lämna hotellet.

LÄS OCKSÅ: Paradise Hotel-Jennifer utsatt för nätrasism

Varje vecka anländer också en ny deltagare och det kommer ständigt nya överraskningar som ska rucka på livet i paradiset och enligt TV3 är årets säsong både "Starkare, snyggare och slugare".

Några av de tidigare deltagarna har även efter programmet lyckats hålla liv i sitt kändisskap. Den kanske mest uppmärksammade är Samir Badran som tidigare i år deltog i Melodifestivalen tillsammans med Viktor Frisk och låten Groupie.

Arbetarbladet har varit i kontakt med Jennifer Alabi men hon hänvisade till TV3:s presstjänst för kommentarer kring programmet men hon skriver på sin Instagram, "Vi ses i höst!".

Hur det går för henne kan ni följa med start den 31 augusti.

SE MER:

Veckans Juvel: Vi bakar lussebullar med Smail och Paow från Paradise Hotel

Paradise Hotel-deltagarna om sjuka breven från fansen

Paradise Hotel-Saga anmäler näthat

Mer läsning

Annons