Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Cecilia och Monica tycker att det är roligt att gå till jobbet

/
  • trivs. Arbetsterapeut Cecilia Stiernstedt (till vänster) säger att personalen på Kommunrehab är bra på att stödja varandra. På bilden också hennes kollega, rehabassistent Monica Elmesiöö.

Arbetsterapeut Cecilia Stiernstedt tillhör den positiva skaran på Kommunrehab.
– Jag tycker att mitt jobb är så himla kul, säger hon.

Annons

Cecilia Stiernstedt betonar att hon bara kan prata för sig själv. Hon tillhör dem som svarade att hon ser mycket positivt på en ny arbetsdag.

– Jobbet är omväxlande, ingen dag är den andra lik. Jag träffar människor, både kunder, kollegor och andra inom vården. Jag känner också att jag gör nytta, säger Cecilia Stiernstedt.

– Jag tar kontakt själv om jag behöver stöd. Jag är inte den som behöver bli klappad på axeln hela tiden, men där är vi olika. Fast ibland är det bra om jag får höra, ”det där gjorde du bra”. Även konstruktiv kritik är bra, den gör att jag kan förbättra mig.

Cecilias kollega Monica Elmesiöö trivs även hon på jobbet. Monica, som jobbar både som rehabassistent och assistent inom syn- och hörsel, framhåller variationen i arbetsuppgifterna som en stor fördel. Cecilia säger att arbetskamraterna är ganska bra på att stödja varandra.

– Jag den fysiska miljön här på kontoret. Vi sitter för många i ett rum och stör varandra.

Mer läsning

Annons