Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fler personer polisanmälda efter bråk vid Bennys grill i Tierp

Bråket utanför Bennys Grill i Tierp, som ledde till en polisanmälan om misshandel och en annan om olaga hot, fortsätter.

Annons

Nu är flera av personerna som var involverade i bråket anmälda för övergrepp i rättssak och olaga hot.

Bråket vid Bennys Grill startade i tisdags. Då ska en man i 50-årsåldern ha hotat att skada fem personer på Bennys Grill. Han ska också ha antytt att han hade en pistol. Polisen tillkallades och då visade det sig att mannen inte hade något vapen.

Dagen efter vid 16.30-tiden ska fyra personer, tre män och en kvinna, ha gett sig på 50-åringen med ett järnrör. Mannen fördes med sårskador i huvudet till Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Fått in två anmälningar

Nu har polisen fått in två anmälningar om olaga hot respektive övergrepp i rättssak. Den misshandlade mannen i 50-årsåldern har uppgett att tre gärningsmän har försökt förmå honom att ta tillbaka den tidigare anmälan om misshandel och har nu därför anmält dem för övergrepp i rättssak. Det ska ha skett i fredags vid 10.30-tiden och bara halvtimmen tidigare ska mannen själv ha uttalat hotelser mot flera personer i centrala Tierp, enligt ytterligare en polisanmälan.Sofia Wike

Mer läsning

Annons