Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gala med glitter och vinnare

/

Under fredagskvällen hölls årets företagargala i Tierp. För tredje gången korades vinnare i olika klasser. I år var 350 personer inbjudna

Annons

Galan, som innehöll prisutdelning, mat och underhållning, gick av stapeln i Möbeln i samhället. Konferencier var Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson. Innan tillställningen hade Lena Wänkkö, företagslots och galakoordinator, teorier om varför dubbelt så många som förra året anmält sig. Hon trodde att ryktet om de två tidigare årens lyckades tillställningar och att jobbet från förtagarföreningarna med att ordna sponsorer var ett par anledningar.

– Redan innan har det också utlovats glitter och glamour då Babsan står för konferencierskapet och underhållningen, säger Lena Wänkkö.

Priser delades ut i fem kategorier – Årets företagare, Årets butik, Årets tillverkande företag, Årets tjänsteföretag och Årets nykomling. En jury bestående av kommunen och företagarföreningarna i Tierp och Örbyhus-Tobo-Vendel hade tagit fram tre nominerade kandidater i varje klass.

Galan är en utvidgning av det pris till årets företagare som tidigare delades ut vid en enkel ceremoni i kommunhuset.

Arrangörer för årets gala var Örbyhus-Tobo-Vendels företagarförening, Näringsliv i samverkan – en ny förening bildad av Tierps företagare – samt Tierps kommun.

Här är alla vinnarna:

Årets nykomling: Bee Free, Pernilla Jansdotter.

Årets tjänsteföretag: Brukshälsan i Uppland, Pia Andersson & Björn Leifler.

Årets tillverkande företag: GSP Produktion, Östen Lövén o Björn Åhr.

Årets företagare: Jerol Industri Anders Hedman o Rolf Jernström.

Årets butik: Örbyhus Möbelaffär, Peter Hedén o Roger Strömberg.

Mer läsning

Annons