Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Uppskattad påskmarknad på Wesslandia – våfflor och chokladhjul förgyllde dagen

 
Läsarnas egna bidrag
Visa alla artiklar

På onsdagen den 24 Mars var det påskmarknad på Wesslandia i Karlholsbruk.

• LÄSARTEXT •

Marknaden har planerats och förberetts under en tid av kulturgruppen – personal med extra ansvar och intresse för aktiviteter för att förgylla för de äldre. Personalen bjuder på sig själva och klär ut sig till påskkärringar, kyckling och påskharar.

Påskmarknaden blev otroligt uppskattat av de äldre på Wesslandia, även personalen tyckte det var ett lyckat evenemang. Detta är ett återkommande evenemang som utvecklas år från år utifrån önskemål från de äldre. Påskmarknaden hade i år utvecklats med nya marknadsstånd byggda av vår eminenta vaktmästare. Stort tack, Pär!

Marknaden innehöll chokladhjul, lotteristånd med många fina vinster. Det serverades kaffe och bakelse/våffla, loppisbord fanns och det bjöds även på tipsrunda med vinster.

Stort tack till all personal som hjälpte de äldre att delta på marknaden och förgyllde deras dag.

Kulturgruppen på Wesslandia

• Har du också en händelse som du vill dela med dig av? Har du firat ett jubileum, anordnat ett evenemang, eller varit med om något annat spännande, intressant eller roligt? Skicka in din egen läsartext, bilder och kanske ett filmklipp till oss. Här kan du enkelt fylla i ett formulär!

/Nina Franchell, läsarredaktör

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Arbetarbladet Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel