Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vägen till Lillåskolan är livsfarlig!

Varje dag följer jag mina barn till Lillåskolan i Hofors. Och varje morgon tänker jag att någon dag kommer ett barn bli påkört på den hemska väg som går från Faluvägen, Rönningen ner till Lillåskolan.

Det är tung trafik med två skolbussar, bilar samt att Stiftelsen Hoforshus har sin bas där med lastbilar och traktorer. Det är dåligt upplyst samt att det inte finns en gångbana till skolan. Barn som går på lekis som står och väntar på att bussarna och bilarna ska åka in till parkeringen medan de själva ska ta sig förbi denna tung trafik. Barnen går efter snö- vallarna och ibland så ser man dem inte. Åk dit och kolla så får ni se.

Så Dangardt, ta och bygg en säkrare väg till Lillåskolan i stället för parkeringar på Bruket för det behövs inga fler parkeringar. De räcker till, även då det är Bessemerfest. Gör något innan ni får stå till ansvar för att något barn blir påkört nere vid Lillåskolan.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel