Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vakna upp ur törnrosasömnen!

Till er alla chefer, höga och låga i Hofors kommun som detta ämne berör. Det gäller maten vid Hesselgrenska köket för oss äldre.

Vakna upp ur er törnrosasömn och se sanningen i vitögat. Vet ni vilken mat vi får? Nej jag tänkte väl det! Senaste tiden har vi fått kött som inte går att tugga, kanske från någon gammal oxe, vad vet jag? Sist när det var kalops (skulle föreställa det) var bara skinn och slamsor, man kan säga att det var slaktavfall!

Det var fler som tyckte som jag. Vi fick ju slänga, för det gick ju inte att äta. Jag har påpekat många gånger, men det blir ingen ändring.

Nu har ju jag sagt ifrån mig maten dels för den ska bli dyrare och med krångel med datorn och för att jag ska slippa betala för mat som inte går att äta.

Jag hoppas med den här insändaren att det blir någon ändring, så mina andra gamla medmänniskor kan få bättre mat hädanefter.

Ann-Marie Johansson

Hofors

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel