Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vaktmästaren fångade stillsamma vintern vid Bomhus kyrka

 
Läsarnas egna bidrag
Visa alla artiklar

Även under vintern är det fint och stämningsfullt på en kyrkogård. Det måste inte vara full sommar, blommor och starka färger, det visar de här bilderna från Bomhus kyrka. Lars Gustafson uppmanar till ett rofyllt besök.

• Läsartext •

Bland alla träd och buskar, och under sommartid alla blommor, kan man på Bomhus kyrkogård meditera, minnas olika personer och se olika typer av gravstenar.

Johnny Meyer, kyrkvaktmästare i Bomhus, tog dessa bilder 21 februari under en vandring på kyrkogården vid det sedvanliga öppethållandet.

Enda kyrkan i nybildade Gävle församling mitt på en kyrkogård, är Bomhus kyrka.

Lars Gustafson

• Har du också en händelse som du vill dela med dig av? Har du firat ett jubileum, anordnat ett evenemang, eller varit med om något annat spännande, intressant eller roligt? Skicka in din egen läsartext, bilder och kanske ett filmklipp till oss. Här kan du enkelt fylla i ett formulär!

/Nina Franchell, läsarredaktör

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Arbetarbladet Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel