Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Valbo 2 kunde inte stoppa formstarka Åbyggeby

Valbo 2 och Åbyggeby möttes på söndagen på Träffen. Åbyggeby hade tre vinster i rad i division 4 Gestrikland herr i fotboll inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade 1–3 (0–3).

– Vi gjorde en helt okej insats idag. Skulle spela på Åbyvallen men matchen flyttades till Träffen. Tror det gynnade oss att spela på konstgräs idag. Tycker vi ägde matchen i 65 minuter sedan gick vi ner oss lite och Valbo tog över. Över 90 minuter tycker jag vi vann rättvist, kommenterade Åbyggebys tränare Stefan Forsberg efter matchen.

Valbo 2:s tränare Tobias Norlén:

– Vi stod upp bra idag men tyvärr fick de billiga mål där vi var lite slarviga, vi tar dock med oss mycket av det fina vi gjorde sista tredjedelen.

Målgörare för Åbyggeby var Emil Lindblom, Anders Sundberg och Alexander Sjöström, medan Valbo 2:s enda mål gjordes av Marcus Olofsson.

Resultatet betyder att båda lagen har oförändrad position i tabellen, Valbo 2 på tolfte och sista plats och Åbyggeby i serieledning.

Nästa motstånd för Valbo 2 är Huge. Lagen möts tisdag 13 augusti 19.00 på Kastvallen. Åbyggeby tar sig an Huge borta fredag 16 augusti 19.00.