Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Välkommen Simon Ridell!

Annons

I dag har vi nöjet att presentera Simon Ridell här på ledarsidan. Simon Ridell kommer vikarie på ledarsidan som politisk redaktör. För dig som läser Arbetarbladet är Ridell knappast ett okänt ansikte, han har genom åren arbetat bland annat som sportreporter och nöjesredaktör på Arbetarbladet och är med andra ord förmodligen en röst du som läsare redan är bekant med. I rollen som politisk redaktör kommer du få möjlighet att lära känna honom ännu bättre!

Som krönikör har Simon Ridell gjort sig känd som en orädd röst med en osviklig förmåga att ta samtiden på pulsen.

Om sin nya roll på ledarsidan säger Simon Ridell så här:

- Min ambition är att vara en skribent som är syrlig och förhoppningsvis rolig men inte oresonlig. Jag kommer inte vara rädd att peka på politikers skitsnack.

Vad kan läsarna förvänta sig mer av dig som skribent framöver?

- Ja, men att det kommer bli lite mer kulturfrågor på ledarsidan, gällande musik – och sport då förstås som också är kultur. Sen att jag har en ambition att inte skriva "över huvudet" på mina läsare. Att jag hela tiden kommer vilja ta ner stora frågor på en begriplig nivå.