Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vänsterpartiet Tierp: Vi vill satsa på idrotten

Annons

 I  Tierps kommun har Vänsterpartiet drivit många frågor som rört idrotten, som exempel kan vi nämna konstgräsplanen i Tierp, som vi var först med att ta upp i kommunfullmäktige. Men vi har varit igång i väldigt mycket som rört idrotten.

Även det så kallade idrottsbiblioteket som nu finns i Tierp var det vi som motionerade om och fick stöd av alla partier i kommunfullmäktige.

Men också i Söderfors har vi frågan om ny sporthall  som vi tagit upp vid flera tillfällen men inte fått stöd. Bandyisen har vi också varit aktiva med. Där vet vi inte hur det går. Vi är övertygade om att idrotten är viktig för folkhälsan och också lönsamt om man ser det på längre sikt . Varje ungdom vi kan rädda från droger och kriminalitet är värt miljonbelopp för samhället. Vad är det värt för våra ungdomar som kommer på rätt spår i livet?  Det är mycket därför vi i Vänsterpartiet engagerar oss i detta.

Det vi just nu försöker att nå resultat angående är sporthallsbyggandet i Söderfors och konstfryst på bandybanan inför nästa säsong.

Vänsterpartiet ser gärna att andra föreningar runt vår kommun hör av sig med synpunkter till oss. Vi vill lösa problem som hindrar idrottsutveckling i hela vår kommun.

 

 

 

Urban Blomster

gruppledare Vänsterpartiet  Tierp

 

Emanuel  Nzisabira 

Fotbollsdomare, kandidat till kommunfullmäktige Tierp

 

LÄS fler debattartiklar här:

Alliansen Gävle: Gävle kommun finns till för invånarna – inte tvärtom

Företagarexpert: Gävleborg behöver fler unga entreprenörer

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel
Annons