Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Var är bussen?

Nu undrar jag vad som har hänt med bussarna i Gävle. Förut var de nästan alltid i tid och man kom till skola respektive arbete i tid. Jag har nu slutat att ta bussen då den alltid är sen, oavsett vilken tid på dygnet det är. Jag åker bil i stället. Det går inte att lita på bussarna längre. De få gånger då jag väl tar bussen är de sena.

Häromdagen skulle jag ta bussen in till skolan. Det var linje 1 som skulle gå till Gävle/Bomhus. Den skulle gå 8:50 från Valbo köpcentrum, de som bor i Valbo vet att bussarna ska gå var tionde minut. Bussen kom 9:20, alltså en halvtimme sen. Men om man tänker efter skulle det ha kommit tre bussar vid det laget. Men inte en enda kom.

Jag har även en vän som bor i Sätra och han tar linje 2 till skolan varje morgon. Men självklart är hans buss sen varenda morgon. Och ibland är det så många på bussen att busschauffören åker förbi. Sedan kan det även vara att chauffören inte hämtar upp några passagerare då han/hon ligger efter schemat.

X-trafik, fixa det här nu, det får inte vara på det här viset.

Före detta passagerare

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel