Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Våren firades in på Wesslandia – solen lyste ikapp med de äldre som bjöds på mat och musik

 
Läsarnas egna bidrag
Visa alla artiklar

Våren har firats in på äldreboendet Wesslandia i Karlholmsbruk. Det gjorde vi med sång och musik av DaCapo. Vi hade turen att få vackert väder och solen strålade mestadels.

• LÄSARTEXT •

Det var många av de äldre som deltog och strålade ikapp med solen av underhållningen. Trots att det var sol, så var det lite kyligt. Och då passar det bra med grillad korv, varm choklad med grädde, kaffe och kaka. Även vin och öl fanns till den som önskade.

Alla hade det trevligt och ville inte att det skulle ta slut. DaCapo spelade och sjöng så alla blev berörda på olika vis.

Vi bjöd även stora delar av Karlholmsbruk på musik, det blev fin akustisk mellan husen som spreds över samhället.

Vi kan sammanfatta det hela som mycket lyckat och uppskattad av våra äldre och personal. Stort tack till all personal som hjälpte till att sätta guldkant för våra äldre.

Tack till våra chefer och alla andra som bidrar och stöttar så vi kan genomföra alla våra aktiviteter.

Vi vill önska alla en fin vår och en ljusare framtid!

/Anette, Lotta & Mia

Text: Mia Birkehorn

• Har du också något som du vill dela med dig av? Har du firat ett jubileum, anordnat ett evenemang, eller varit med om något annat spännande, intressant eller roligt? Skicka in din egen läsartext, bilder och kanske ett filmklipp till oss. Här kan du enkelt fylla i ett formulär! Eller mejla till lasare@arbetarbladet.se.

/Nina Franchell, läsarredaktör

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Arbetarbladet Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel