Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Varför betala skatt utan vård?

Vad är det som händer med Landstinget i Gävleborgs län och det mycket omskrivna sjukhuset i Gävle som jag anser är det sämsta i landet?

Jag var med om en trafik- olycka med svåra skador. Men sjukhuset i Gävle kunde inte finna något fel utan sände hem mig dagen efter. Jag besökte då ett annat lasarett i Västmanland där de upptäckte att skadorna var så svåra att jag blev inlagd i en månad. När fakturan kom från Gävle sjukhus betalade jag den men efter en tid kom ett krav från en inkassobyrå. Det konto som jag betalade till var avslutat och fanns inte. Ännu ett slarv från landstingets sida.

Jag började arbeta i Gävle men fick tillbaka mina skador i nacken, rygg och mitt knä efter sex månader, men då jag besöker sjukhuset i Gävle hittar de inget fel utan jag åker tillbaka till Västerås där de ser skadan igen. Då jag nu har klagat på min skada till sjukhuset men inte fått någon rehabilitering och vård från landstinget i Gävle så sökte jag till Uppsala för behandling men blev nekad med anledning av att sjukhuset i Gävle skrivit fel i remissen som blev skickad till Uppsala. Och när jag ringer till Gävle så fick jag till svar att de följer bara sina regler.

Då jag nu står utan vård är jag tvungen att skriva mig på en annan ort och få ett annat landsting där jag vet att jag får hjälp med min skada. Jag anser även att beslutsfattarna på landstinget bara ser om sig själva och skiter i patientvården. Så varför ska man betala landstingsskatt då man inte får någon vård? Man blir mycket besviken och förbannad på dessa personer...

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel