Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Världens svek mot Israel

Återigen görs Israel ensam ansvarig för en konflikt i Mellanöstern. Denna gång är det försvarskriget mot Hamas som Israel får skulden för.

Hamas ledning sitter i Syrien och stöds av Iran som lovat utplåna Israel så snart de har tillgång till kärnvapen. Vilket kan inträffa mycket snart. Israel är också omgivet av mer eller mindre fientliga länder i hela arabvärlden. Omvärlden sviker i dag Israel precis som världens länder svek judarna under förintelsen.

Skenheligheten från världens ledare består i att de silar mygg och sväljer kameler när de kritiserar Israel samtidigt som man viftar bort orsakerna till Israels motåtgärder.Inga eller få reportrar berättar att Hamas i åtta år raketbeskjutit Israel med uppemot 10 000 raketer samt terroriserat Israels civilbefolkning med självmordsbombare.

Hamas mål är att utplåna judarna och den judiska staten Israel. Detta framgår mycket klart i Hamas stadgar.

Israel har den internationella rätten helt på sin sida när de går till motattack mot Hamas och försöker oskadliggöra deras militära hot mot Israel. Skulden för alla oundvikliga civila offer ligger helt och hållet på Hamas. Att nazister och Israelhatare gillar Hamas är förståeligt men att politiker, massmedia och kyrkliga ledare blundar för Hamas judeutrotningspolitik är ett skammens tecken som framtiden kommer att döma.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel