Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vem är Årets Gävlebo?

Nu är det dags att utse Årets Gävlebo igen.
Och vi behöver din hjälp!
Vem har gjort något alldeles särskilt bra under året?

Förra året blev det Anna Sving, lekterapeuten som gör extra allt för att barnen som tvingas tillbringa tid på Gävle sjukhus ska få en bättre tid där, som fick flest röster från Gävleborna, före kandidater som kyrkoherden Christina Eriksson, studenten Li Oskarson Kindstrand, Brynäsbloggaren Viktor Alner och läraren Erik Proos som alla på sina sätt gjort någonting anmärkningsvärt bra och hedervärt under det året.

Arbetarbladet har tillsammans med läsarna letat efter eldsjälarna, de som gjort någonting extra i Gävle, under sedan andra halvan av 00-talet, och vi kan konstatera att de är många.

Och nu är det alltså dags att tänka efter igen: Vem förtjänar titeln Årets Gävlebo 2015?

Några vardagshjältar har du säkert mött i Arbetarbladets spalter under året, som pojken som ordnade disko till förmån för hjärtsjuka barn och kvinnan som samlade in pengar och åkte ned till Grekland för att hjälpa flyktingar till exempel.

Men alla känner vi förstås inte till. Så vi behöver din hjälp.

Fram till onsdagen den 4 november har du på dig att tänka efter och skicka in ditt förslag till oss, med en motivering till varför just den härpersonen förtjänar den fina titeln. Av förslagen plockar vi fram fem kandidater som vi presenterar senare i november och på första advent, på Arbetarbladets traditionella öppna hus, utses Årets Gävlebo. Skicka in ditt förslag till: gavlebo@arbetarbladet.se