Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi har ett tydligt alternativ – hur ser ert alternativ ut?

Den ”nya” politiska ledningen har än så länge inte kommit med något annat än samma gamla skattehöjningspolitik, skriver Samverkan Gävleborg i ett svar till Ann-Margret Knapp (S), Björn Brink (C), Maria Aspers (MP), Tommy Berger (S) och Hannah-Karin Linck (C).

Annons

Samverkan för Gävleborg har lanserat ett tydligt politiskt alternativ inför landstingsvalet 2010. Moderaterna, Folkpartiet, Kristdemokraterna och Sjukvårdspartiet kommer att gå till val på en gemensam landstingspolitik för Gävleborgs län. I god tid innan valet nästa år kommer vi att presentera ett politiskt program som visar på vad vi vill genomföra. Vi har sedan för avsikt att efter valet 2010 utgöra kärnan i en ny politisk majoritet och verkställa vår politik.

I snart hundra år har den socialdemokratiska politiken präglat sjukvården i vårt län och hos det Socialdemokratiska partiet finns fortfarande maktinnehavet. Verksamheter har avvecklats i stället för att utvecklas och personal med värdefull kompetens har flytt ifrån oss. Den ”nya” politiska ledningen har än så länge inte kommit med något annat än samma gamla skattehöjningspolitik.

Landstinget Gävleborg behöver en ny politisk ledning som förmås att göra rätt ekonomiska prioriteringar och en ny sjukvårdspolitik där patienten står i centrum. Vi söker nya lösningar på sjukvårdens framtida utmaningar, vi står för ett lyssnande ledarskap och vill engagera både personal och länsinvånare i arbetet med att forma ett friskare och bättre Gävleborg.

Mer läsning

Annons