Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi jobbar för er varje dag

Carina Blank (S) och Inger Källgren Sawela (M) svarar på föreretagaren Bengt-Emil Anderssons fråga om företagarna är oviktiga för Gävle kommun.

Annons

Hej Bengt-Emil. Vi såg att du hade deltagit i Svenskt Näringslivs träff i Järvsö och att du saknat Gävles kommunledning. Vi tycker också att det var synd att vi inte kunde delta. Vi hade sammanträde i kommunstyrelsen, vilken består av just den politiska ledningen och föredragande, ansvariga tjänstemän. Vi hade till exempel visionsarbete på dagordningen och andra viktiga frågor som vi har ansvar för, vissa berör det lokala näringslivet.

Gävle kommun jobbar, som du vet eftersom du själv till helt nyligen var anställd hos oss, via vår näringslivsavdelning, varje dag med utveckling av det lokala näringslivet. Ett framgångsrikt arbete, som vi har mycket hög kundnöjdhet på i alla våra undersökningar. Vi har också för avsikt att fortsätta jobba med näringslivsfrågor i Gävle.

Vi hade alla svarat och förklarat varför vi inte kunde komma. I god tid visste Svenskt Näringsliv att vi inte kunde delta och att vi tycker att det var synd. Våra mötesdatum årsvis är offentliga och går att undvika.Med vänlig hälsning

kommunledningen i Gävle, genom (S)

(M)

Mer läsning

Annons