Annons
Vidare till arbetarbladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Vi utanför städerna har inget politiskt värde

SVAR TILL

”Ing-Marie Hansson”,

3 februari

Ing-Marie Hansson tar i sitt svar till mig i Arbetarbladet 3 februari angående bredband till hela Sverige upp en mycket viktig fråga. Nämligen att den nuvarande blockpolitiken medför en alltför stor fokusering på storstadsområdenas behov.

Sunt förnuft saknas och minsta motståndets lag gäller.

Övriga delar av Sverige, det vill säga små orter och landsbygden, är politiskt ointressant i detta röstfiske. Ett exempel på detta är när jag för vår byalagsförenings räkning skicka- de över några enkla frågor till samtliga riksdagsledamöter från Uppsala län angående vad de och deras partier tänkte göra åt de stora bristerna som finns i bredbandsutbyggnaden på små orter och landsbygden i länet. Ingen behagade svara. Signalen från de etablerade partierna kan inte misstolkas. Medborgarna utanför städerna har inget politiskt värde. Det är därför det nya partiet Landsbygdsdemokraterna har bildats.

P-G Wahlgren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare