Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Videon har visats på fritis

Michael Ohlsson har åtminstone en gång visat sin musikvideo för barn på fritis.

– Vad han gör på sin fritid är en sak, men att visa upp det för barnen som han har ansvar för som pedagog är inte okej, tycker en förälder som Arbetarbladet talat med och som håller sina barn borta.

Annons

Arbetarbladet har tidigare berättat om att flera föräldrar i Hofors reagerat på att fritidsledaren Michael Ohlssons nya musikvideo där ord som horhus används frekvent som en symbol för det svenska rättsväsendet.

Barnen som har sett videon på fritis är från sju år. Det är fullt möjligt att barnen hittat samma video på datorn hemma, men då hade ansvaret att förklara vad det handlar om hamnat på föräldrarna. Nu har det ansvaret legat hos Michael Ohlsson som pedagog, menar föräldern.

– Han har varken rätt att ge dem sin syn på politik eller sin syn på sex, säger föräldern som nu håller sina barn borta från fritidshemmet.

Det ska ha hänt tidigare att han visat sina musikvideos på jobbet, men då har innehållet inte varit så kontroversiellt och det har inte väckt samma reaktioner.

– Barnen tycker om honom, de tycker kanske att han är rolig. Men det han gör och säger kanske inte alltid är okej i vuxenvärlden.