Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fin start av Martin och Mårten

Tierpsparet Martin Woxlin och Mårten Christiansson hade ingen lycka med sig förra helgen – men när den fjärde omgången på Sverigetouren startade upp på torsdagen i Sundvall, visade grabbarna bättre takter.

Annons

– Ja, vi var verkligen revanschsugna och visade upp ett helt annat spel, sa Martin Woxlin efter segern mot Kjell Jonsson och Lawerense Montas, spelande för Fyrishov.
Segersiffrorna blev 21-18, 21-15 och i morgon möter Martin och Mårten Lenhovdaparet Daniel Andersson - Stefan Gunnarsson.
– I dagens öppningsmatch var det lite spänt i början av första set. Vi följdes åt i lite mer än halva setet. Men sedan ryckte vi ifrån med ett par tre poäng och det försprånget höll vi sedan setet ut, sa Martin.
I andra set var det Tierpsgrabbarna som var de klart bästa.
– Ja, då spelade vi faktiskt ut våra motståndare, sa Martin.
Morgondagens match blir ett verkligt prestigemöte. Det var ju Daniel Andersson som var Martins partner när det blev SM-silver förra året.
Kan Tierpsgrabbarna hålla skärpan uppe så finns det naturligtvis goda chanser att vinna igen på Stortorget i Sundsvall och avancera till en semifinal på lördagen.
Förra helgen i Karlskrona blev det ju stryk i två raka matcher och respass direkt.

Mer läsning

Annons