Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...Yvonne i Andersberg...

Annons

...till Yvonne i Andersberg. Du är toppen som fixar allt!

...till alla som arrangerat ”Mässan för psykisk hälsa” i Gävle. Det var två kanondagar med intressanta föreläsningar, debatter och utställningar, som kan hjälpa oss i vårt arbete med våra elever. Vi hoppas att det blir fler mässor av den här kalibern.

...till Masurgårdens föräldrar som med ett fantastiskt engagemang förändrade vår utemiljö med många nya, roliga utmaningar för barnen.

...till alla som bidrog till att Joel Rådberg- dagen blev en njutbar dag. Tack för skön sång och musik och välkomna åter nästa år.

...till Patrik Ramper för ett jättefint arbete, nu rullar jag ut själv! Även till till snickaren på Gavlegårdarna.

...till hemtjänsten i Bomhus och personalen på Bomhusgården för den tid ni givit Britta och Bengt Sandemo er omsorg. Britta fortsätter nu livets resa på egen hand på Selggrensgården.

...till Linda Järlebrant, kunnig sjukgymnast på Sätra Hc, som ännu en gång botat ”Trocanteriet” och inspirerat mig med övningar, för”bakre diskrubbning i ländryggen”. Jag blev bra!

...till våra vikarier Sara, Daniel, Karin och Rickard. Ni har varit fantastiska i sommar när vi har haft semester. Hoppas vi syns i höst.

...till den snälla killen som hjälpte oss få undan bilen utanför Max i Hemlingby när vårt batteri dog.

Annons