Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Förre SAIK-spelaren ny tränare i Gefle IF: "Förstår vad som krävs för att lyckas"

Gefles huvudtränare Tomas Axlund har fått en ny kollega.
Och det är ingen mindre än det före detta bandyproffset Niklas Spångberg som valt att lämna Sandvikens fotbollsdamer för Gefle IF:s dito.

Annons

– Niklas har gjort ett mycket bra arbete i Sandviken och vi är väldigt glada att han väljer att komma till Gefle IF, detta är en viktig pusselbit i att skapa ännu bättre förutsättningar för vårt damlag och vårt långsiktiga arbete med att bli ett elitlag även på damsidan, säger klubbdirektör Pär Lagerström i ett pressmeddelande.

Arkivbild. Niklas Spångberg är ny tränare i Gefles damlag.

Den förre SAIK-spelaren Niklas Spångberg – som la av med bandyn efter att ha förlorat SM-finalen mot Edsbyn 2007 – har under de senaste fyra året tränat och varit ansvarig för Sandvikens damverksamhet. Nu ser han fram emot att hjälpa Gefle IF att klättra i seriesystemet.

– Med min bakgrund som elitspelare i bandy och tidigare proffskarriär tror jag att jag kan bidra med en förståelse om vad som krävs för att lyckas. Jag är också bra på att ta människor och tror att jag kan vara ett bra stöd för spelarna, säger Spångberg.

– Det känns spännande och inspirerande och jag ser fram emot att få vara med på resan uppåt i seriesystemet, fortsätter han.

Annons

Mer läsning

Annons