Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Helena Nyman: Självklart att stödja Med kärlek från Hofors "Ett skönt engagemang"

Artikel 4 av 11
Med kärlek från Hofors 2017
Visa alla artiklar

Jag älskar Med kärlek från Hofors.
Helt vanliga Hoforsbor har lyckats skapa ett härligt engagemang och samlade förra året in över miljonen - det enskilt största beloppet i Musikhjälpens historia.  

Annons
Arbetarbladets chefredaktör Helena Nyman.

Energin märks tydligt på en bruksort där invånarna inte är vana att få något serverat. Där det går att samlas kring en viktig fråga. Jag vet att många i kommunen känner stolthet över vad Med kärlek från Hofors lyckats åstadkomma.

Insamlingen är ett initiativ som imponerar och som vi på Arbetarbladet vill stötta. Det känns därför självklart att gå in som en samarbetspartner för att hjälpa de ideellt arbetande privatpersonerna i Hofors att sprida budskapet ”Barn är inte till salu”.

LÄS ÄVEN: Arbetarbladet stöttar Med kärlek från Hofors – skänker en helkväll i logen på Gavlerinken

Musikhjälpens tema kan vi alla ställa upp på. Att stoppa sexhandeln med barn är en prioriterad fråga. Men hur når man fram med just detta budskap när så många i världen behöver så mycket?

Det började med en insamlingsbössa på Facebook av Marita Söderström och Emil Eriksson. De var kreativa och initiativrika och lyckades få med sig många, många.

Arbetarbladets alla kanaler innebär nu ännu ett sätt att samla in pengar till Musikhjälpens kampanj.

Med kärlek från Hofors kommer att märkas i vår papperstidning, på sajten och i appen.

Vi bidrar också med något värdefullt, nämligen en loge där tio personer kan äta gott och kolla på en spännande Brynäs-match, något som kommer att auktioneras ut.

Med vårt stöd hoppas Arbetarbladet kunna ytterligare lyfta den energi som finns bland Hoforsborna och samtidigt behålla den kraft som är sprungen ur gräsrötterna.

Alla artiklar i
Med kärlek från Hofors 2017
Annons