Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Arbetarbladet stöttar Med kärlek från Hofors – skänker en helkväll i logen i Gavlerinken

Artikel 3 av 11
Med kärlek från Hofors 2017
Visa alla artiklar

Med kärlek från Hofors ser ut att bli en succé i år igen. Nu kan företag lägga bud på den så kallade cykelauktionen. För att stötta insamlingen går Arbetarbladet in med en extravinst till det företag som vinner auktionen.

Annons

Precis som förra året ska Niklas Stenberg och Jimmie Söderlund cykla genom Sverige till Musikhjälpens bur i Umeå till förmån för insamlingen Med kärlek från Hofors.

Helena Nyman: Självklart att stödja Med kärlek från Hofors "Ett skönt engagemang"

Nu auktionerar Med kärlek från Hofors ut cyklisternas startplats till det företag som bjuder mest. Men företaget som vinner auktionen kommer inte bara att få agera startplats för cyklisterna, vinnaren kommer också få en helkväll i Arbetarbladets loge i Gavlerinken Arena.

Arbetarbladet stöttar Med kärlek från Hofors genom att skänka en helkväll i logen i Gavlerinken Arena till det företag som vinner cykelauktionen. Bild: Fotomontage.

När Brynäs möter Örebro 30 december får tio personer se matchen i logen och bli bjudna på mat och dryck. Under kvällen får de besök av intressanta gäster.

– Det här samarbetet är ju hur häftigt som helst! Drömmen är ju att vi ska få stryk av andra som samlar in. Då vet vi att det kan bli ännu mer pengar till att hjälpa de här utsatta barnen, säger Emil Eriksson, som är en av dem som startade Med kärlek från Hofors förra året.

LÄS ÄVEN: Med kärlek från Hofors i insamlingstoppen – nu blir det cykelrepris: "Blir nog 65 mil innan det är färdigt"

Arbetarbladet ska även stötta Med kärlek från Hofors genom att sprida insamlingens material i tidningen och på det sättet försöka generera med pengar till Hoforsbornas insamlingsbössa.

– Vi tycker att det är ett härligt engagemang som Hoforsborna visar och det är fantastiskt att de fick in så mycket pengar förra året. Vi ser en möjlighet att sprida deras budskap vidare i våra kanaler, säger Helena Nyman, chefredaktör på Arbetarbladet.

Här hittar du Med kärlek från Hofors auktion.

LÄS OCKSÅ: Succéstart för "Med kärlek från Hofors" – här är deras kaxiga uppmaning till grannkommunerna: "Vakna!"

Annons
Alla artiklar i
Med kärlek från Hofors 2017
Annons