Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sandvikenbandet Men On The Border släpper nytt – planerar föreställning till våren

Under det gångna året har Sandvikenbandet Men On The Border, som tolkar Pink Floyd-legenden Syd Barrett, släppt två volymer med namnet "Blackbird" och alldeles nyligen kom den tredje ut.
Nu berättar bandmedlemmarna att de planerar en föreställning till våren.

Annons

I ett pressmeddelande till Arbetarbladet skriver Men On The Border bland annat så här om den kommande föreställningen som kommer att ha en lite annorlunda form: "Fyra frågor kommer att debatteras av en panel. Varje fråga kommer att inledas med ett teaterstycke och avslutas med musik framfört av Men On The Border."

Sandvikenbandet Men On The Border. Bild: Anders Hannola.

Som en liten ledtråd skriver också bandet "Pragvåren 1968 var en del av en frigörelse från auktoritära krafter men nu, 50 år senare, ses andra typer av reaktionära rörelser runtom i världen". De utlovar mer info under våren.

Spotifylänk: "Blackbird vol. 3"

Fakta: Men On The Border

Men On The Border startades som ett projekt 2011 av Göran Nyström och Phil Etheridge. Bandet tolkar Pink Floyd-legenden Syd Barrett. Sedan 2014 har bandet spelat live och har uppträtt bland annat vid Dalhalla och Corn Exchange, Cambridge i England. I bandet finns också Odd Westby på gitarr, informationschef på Sandvikens kommun.

LÄS MER:

Men On The Border från Sandviken hyllade Syd Barrett i Cambridge – "Det var helt fantastiskt"

Sandvikensuccé i England – konserten i Cambridge näst intill slutsåld månader i förväg

RECENSION: En konsert med två ansikten – men vi behöver inte stoppa dessa män på gränsen till England

Mer läsning

Annons