Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Samhällsbyggnad inte Nedrustning

Annons

Problemen som finns inom Samhällsbyggnad märks väl bland oss kommunmedborgare. Kanske det är dags att lyfta problemen till ytan. För problem, det är det när lagar inte efterföljs.

Du har enligt lag rätt att få ett beslut på Bygglovsansökan inom 10 veckor, om du skickat in komplett ansökan (20 veckor vid komplicerade ärenden). Jag har kännedom om ett tämligen enkelt ärende, som till dags dato inte hört ett ljud från Samhällsbyggnad trots att det passerat 20 veckor sedan komplett bygglovsansökan lämnats in. Ett annat ärende lämnades in komplett under jan/feb 2017 och handlades då av en person på Samhällsbyggnad.

Denne person "försvann" sedan under början av sommaren utan förklaring och ärendet hamnade hos en ny handläggare. Problemet var bara det att när den första handläggaren "försvann" så måste denne ha tagit alla handlingar i ärendet med sig, för helt plötsligt så fanns det inga handlingar i ärendet att finna! Så därmed började processen om från början med allt vad det innebär.

Det tog 11 månader att handlägga detta specifika fall. Hur många fler liknande fall finns det? Om det är så att en chef missköter sig så grovt att personalen lägger benen på ryggen för att klara sig. Som gör så att lagar inte följs, då är det nog dags att denne chef tar och ser sig om efter ett nytt jobb. Roland Nilsson har kanske missuppfattat sitt uppdrag, du jobbar för Samhällsbyggnad INTE nedrustning !

 

Luttan

LÄS fler insändare här:

Mer vegetarisk skolmat – för att rädda miljön

Oro för demokratin

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons