Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svar: Direktreklam i våra brevlådor bör förbjudas

Annons

Svar till "miljövän, som vill få en del av viss reklam" 10 januari: Ska det vara så svårt att dela ut reklamen?

Hur kan du kalla dig ”miljövän” du signaturen miljövän som vill ta del av viss reklam?

Har du inte förstått vilket miljöbrott det är att fälla våra skogar för att få papper till reklamblad för oftast onödiga produkter?

Nu invänder du: att papperet är tillverkat av returpapper... jo cirka 35 procent är returpapper resten 65 procent av papperet är ny råvara!

Vill du har reklaminformation gå in på företagens hemsidor som till exempel Coop (Konsum) ICA, eller andra företags hemsidor.

Jag anser att direktreklam i våra brevlådor ska förbjudas omedelbart, först och främst av miljöskäl, sedan också av den anledningen att utdelare inte stoppar in i brevfacket (lådan) utan det hänger utanför som tydlig signal till de som gör inbrott i våra hus och bostäder.

Här på Stuvaregatan stoppas aldrig reklamen in i facken, utan hänger utanför, som meddelande att innehavaren är inte hemma.. bara att gå in!

Jag har inte fått respons hos ansvariga hos SDR för det felaktiga hanterandet. Det borde finnas i budens arbetsbeskrivning att reklamen ska stoppas innanför locket på facket/lådan.

Är Facket fullt skall INGET tvingas in i facket/lådan! Det ser varje tänkande person som naturligt att inte göra, men, inte SDR:s personal.

Egentligen skulle reklam inte få läggas i våra brevlådor/fack eftersom de blockerar för posten, varför inte lägga reklamen i en låda innanför dörren till hyreshusen där intresserade kan plocka upp det de vill ha, resten kan kastas i återvinningen efter ett tag. Villaägare kan ha en plastlåda med lock intill brevlådan

 

Miljöpartiet? NEJ TACK!

Läs också: Svar: "Direktreklam uppskattas av många"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons