Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi ska inte behöva åka till Sandviken för att spela hemmamatch

/

Annons

Jag tycker att Storvik ska få en ny idrottshall! Vi ska inte behöva åka in till Sandviken för att ha en hemmamatch för att planen är för liten.

Parkhallen är väldigt liten, det är inte så fräscht där. Det behövs rustas väldigt mycket och Parkhallen är väldigt liten, det får inte plats mycket människor där under matcher. Det är också svårt att få träningstider där eftersom det är många lag som vill träna och behöver träna.

Vi har blivit lovade en hall i många år nu, jag tycker det är dags att det ska bli en! Medan vi har blivit lovade en hall har det tillkommit flera nya saker till Sandvikens ungdomar, är vi mindre värda?

Just nu finns det många lag på ungdomssidan inom innebandy men det finns ett problem: Folk slutar på grund av att det inte känns att som att de kan satsa på innebandyn för att Parkhallen är för liten. Och då kan man inte utvecklas som innebandyspelare.

Om man bara har en träning i veckan som är en och en halv timme så hinner man inte göra så mycket, men det finns inga mer tider. För att det bara finns en hall! När folk slutar så förlorar ett lag spelare. Om ett lag förlorar en massa spelare så måste laget lägga ner, då får tjejerna/killarna som vill spela sluta. Om ett lag lägger ner så blir det färre lag i en serie och det betyder att det blir färre lag att möta. Blir det färre lag att möta så blir det färre matcher som spelas och det blir inte lika roligt. Detta gör också att fler och fler slutar och till sist har vi knappt några lag kvar!

Detta tycker jag inte är okej!

Denice Lindén

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons